DE MANNEN VAN DE ONDERWIJSFABRIEK

Rien

Geboren in 1984, woont in Nijkerk, getrouwd en vader van drie kinderen. Studeerde in 2007 af aan de Pabo. Ruime ervaring in het basisonderwijs, werd coach van leerkrachten, bovenbouwcoördinator en ontwikkelde grote passie voor het ontwikkelingsgericht onderwijs (OGO). In 2016 een onderzoek afgerond naar krachtgericht coachen en afgestudeerd aan de master Leren en innoveren. Is op dit moment docent Nederlands op het voortgezet onderwijs, op het havo/atheneum. Fan van muziek, mindset, Apple, Instagram en positieve psychologie.

          innovator

          inspirator

          idealist

          levensgenieter

Geboren in 1983, woont in Bunschoten - Spakenburg, is getrouwd en vader van twee zoons. Sinds 2017 directeur op een basisschool in Nijkerk. Passie voor horeca, lekker eten en vooral voor alles wat te maken heeft met onderwijs. Naast de Pabo afgestudeerd aan de master Leren en innoveren en deed daar onderzoek naar missievorming bij teams. Ook afgestudeerd als vakbekwaam schoolleider. Heeft de sterke overtuiging dat onderwijs het ultieme middel is om de wereld mooier te maken. Wordt enthousiast van een mooi potje voetbal op tv.

          gepassioneerd

 

          empatisch

 

          creatief

 

          humorist

          

Jan-Willem

All rights reserved. DE ONDERWIJSFABRIEK 2019. Onderwijsadvies. | foto's @ruurdleendersfotografie | illustraties @moniquemovaro