Onderwijsadvies

EEN E-BOOK DAT JE ÉCHT VERDER HELPT!

DIT E-BOOK GEEFT JE INSPIRATIE, PRAKTISCHE TOOLS EN TIPS VOOR JOUW ONDERWIJS!

DOWNLOAD MÉÉR

DAN EEN E-BOOK!

Met ons e-book download je 100 pagina's vol met onze visie, kennis, expertise en ervaringen. Alle ingrediënten die volgens ons bijdragen aan jouw ijzersterke onderwijs. Zes praktische tools. Tools die niet alleen je onderwijspraktijk gaan verbeteren. Het zijn inzichten die jouw ontwikkeling als persoon een ongelooflijke boost gaan geven!

Naast de zes tools zit het e-book boordevol opdrachten, vragen en tips. We hebben er alles aan gedaan om het zo vorm te geven dat we jou maximaal kunnen ondersteunen. Gebruik dit e-book om jouw onderwijs (nóg) sterker te maken.

 

WELKE 6 TOOLS BESPREKEN WE?

WAT VINDEN LEZERS 

"WAT LEEST DIT HEERLIJK! HET ADEMT JULLIE. DIT E-BOOK IS EEN TE GEKKE TOOL OM MEE AAN HET WERK TE GAAN. JULLIE HEBBEN ERVOOR GEZORGD DAT LASTIGE ELEMENTEN SIMPEL AAN TE PAKKEN ZIJN. HET IS NIET ALLEEN PRETTIG OP PROFESSIONEEL GEBIED. HET RAAKT OOK VEEL PUNTEN IN JE PRIVÉLEVEN!"

Marijke Zwanenburg | juf speciaal onderwijs, Hilversum

"JULLIE HEBBEN EEN E-BOOK GESCHREVEN DAT LAAGDREMPELIG IS EN GAAT OVER HET HART VAN HET ONDERWIJS. JE LEEST HET ZO UIT. PRETTIGE LAY-OUT EN GOED DIGITAAL TE LEZEN. KORTE EN PRAKTISCHE OPDRACHTEN WAAR JE ECHT IETS MEE KUNT. DIT BOEK IS ÉÉN EN AL POSITIVITEIT!

Michiel Fokkelman | directeur basisschool, Ermelo

"IK BEN IEMAND DIE OP ZOEK IS NAAR ANTWOORDEN VOOR DE PRAKTIJK, MAAR OOK IEMAND DIE GRAAG UITGEDAAGD WIL WORDEN OM VERDER TE KIJKEN DAN ZIJN EIGEN NEUS LANG IS. JULLIE E-BOOK DOET HET ALLEBEI. HET HEBBEN VAN HOGE VERWACHTINGEN VAN LEERLINGEN (ÉÉN VAN DE TOOLS) DAAGT MIJ UIT OM TE BLIJVEN ONTWIKKELEN ALS EN MENS EN PROFESSIONAL. JULLIE E-BOOK ZIT BOORDEVOL LEERZAME INZICHTEN. SUPER GOED GEDAAN MANNEN!"

Roelof de Haan | docent Engels voortgezet onderwijs, Nijkerk

Onderwijsadvies

INVESTEER NU IN JOUW PERSOONLIJKE ÉN PROFESSIONELE ONTWIKKELING!

E-BOOK '6 PRAKTISCHE TOOLS OM JOUW ONDERWIJS IJZERSTERK TE MAKEN' 

€7,95*

inclusief BTW

We hebben heel veel tijd en energie gestoken in dit e-book. Vol passie! Waardeer jij het door het e-book alleen voor jezelf te downloaden? Dank je wel!

*

Liever meerdere e-books bestellen voor je hele team? Dat begrijpen we wel. Je team verdient het beste, toch? Neem contact met ons op en ontvang voor een oplage al snel 30% korting!

 

De Onderwijsfabriek

Debussylaan 3
3862 GP Nijkerk

deonderwijsfabriek@gmail.com

06 26918876
06 21510406

Laat je online inspireren

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

All rights reserved. DE ONDERWIJSFABRIEK 2019. Onderwijsadvies. | foto's @ruurdleendersfotografie | illustraties @moniquemovaro